Кіно

Восени у світовий прокат виходить друга частина стрічки «Ножі наголо»

На Лондонському кінофестивалі Британського інституту кіно 16 жовтня 2022 року відбудеться прем’єра сиквела фільму «Ножі наголо» під назвою «Скляна цибуля: Загадка ножів» із Деніелом Крейгом у головній ролі. Про це пише NME та Фокус.

За інформацією видання, режисером фільму виступив Райан Джонсон. Він знімав і першу частину. Роль детектива Бенуа Блана знову виконає Деніел Крейг. Крім знаменитого актора, на прем’єрі з’являться Едвард Нортон, Жанель Моне, Леслі Одом – молодший, Кейт Хадсон і Мадлен Клайн.

«Я дуже радий повернутися на LFF зі «Скляною цибулею», і для мене велика честь закривати фестиваль. Справжньому детективу дійсно місце в Лондоні, тож це трохи схоже на повернення додому», – сказав Джонсон.

У новому фільмі детектив Бенуа Бланк вирушить до Греції, щоб розслідувати чергову справу з безліччю підозрюваних.

На Netflix прем’єра фільму запланована на кінець 2022 року. На стрімінговому сервісі поки що представлено лише тизер сіквела.

За словами Райана Джонсона, новий фільм не буде продовженням «Ножі наголо». Це буде окрема нова історія з іншим акторським складом, що нагадує серію романів про Еркюля Пуаро Агати Крісті.