Мода та тренди

Видавчинею та керівницею Vogue UA призначено Юлію Костецьку

Видавчинею та керівницею Vogue UA призначено Юлію Костецьку, яка має великий досвід роботи в медіаіндустрії. Останні роки вона обіймала посаду бізнес-директорки «Медіа Групи Україна», розвивала сейлзгаус «Медіапартнерство» та рекламну агенцію «Медіа Партнерство Баїнг». Раніше працювала в компаніях «Видавничий дім УМХ», «Бліц-Інформ», Atlantic Group LTD.

Раніше цю посаду незмінно обіймала Олена Чернова. Її життя раптово обірвалося 12 січня цього року. «Медіа Група Україна» цінує все, що Олена зробила для Vogue UA. Юлія й Олена були колегами, партнерками та однодумницями – саме їхніми спільними зусиллями у співпраці з командою Vogue UA став одним з найкращих серед видань бренду в усьому світі.

Юлія Костецька, видавчиня Vogue UA: «Повернутися до Vogue UA у ролі видавця – це відповідальність і велика честь для мене. Лідерські позиції та любов аудиторії до видання – безумовна заслуга команди Vogue UA під керівництвом Олени Чернової. Вона була моїм щирим другом і наставником, і я сердечно вдячна їй за 10 років плідної співпраці. Олена занадто рано пішла з життя, проте залишила після себе високу місію Vogue UA, успіхи й здобутки, які ми разом з командою примножуватимемо й розвиватимемо. Vogue UA і далі створюватиме такі проєкти та ініціативи, що не тільки висвітлюватимуть моду, культуру та естетику сучасного життя в Україні і світі, а й сприятимуть розширенню географії українського культурного експорту на глобальному рівні. Ми, Vogue UA, опинилися на новому рубежі й зустрічаємо нові виклики, що спричинила, зокрема, війна в Україні. Тож зобов’язані швидко реагувати на зміни настроїв у суспільстві, бути чутливими до потреб і цінностей наших читачів, підтримувати й надихати міжнародну спільноту на спільні активні дії задля наближення Перемоги».