Кіно

Александр Скарсґард з’явиться фільмі українського режисера

Шведський актор Олександр Скарсґард («Велика маленька брехня») зніматиметься у фільмі українського режисера Мирослава Слабошпицького «Тигр», по мотивам однойменного твору американсько-канадського письменника Джона Вайлланта. Крім Скарсґарда у фільмі також зніметься Дейн ДеХаан, відомий за ролями у «Хроніці» та «Нова Людина-павук 2». Продюсером стрічки став Даррен Аронофскі.

«Я дуже радий знімати цей фільм, і я вражений захопленням команди, яка згуртувалася довкола нього. Над історією «Тигра» я працював дуже довго, і шанс побачити її реалізацію. Даррен – продюсер з неповторним смаком і талантом, а Олександр і Дейн – зірки, які трапляються лише раз у житті. Я не можу уявити кращої чи більш блискучої групи людей у якості співробітників», – сказав Слабошпицький. .

В основі сюжету – реальна історія боротьби за виживання. Події фільму розгортатимуться на далекому сході росії наприкінці 90-х, де герою Скарсґарда Ванзіну доведеться вполювати тигра, який вбив браконьєра.

Зауважимо, що наразі єдиним повнометражним фільмом у доробку Слабошпицького є німе «Племʼя» 2014 року про український притулок для глухонімих дітей.