Новини

Ріанна не планує виховувати сина в Америці: куди переїжджає співачка?

Молода мама Ріанна не бачить дитинство свого первістка-син в Америці і планує разом із його батьком ASAP Rocky та новонародженим малюком згодом переїхати на острів. 

Днями поп-зірка Ріанна вперше стала мамою – у співачки та її бойфренда ASAP Rocky народився хлопчик. Малюк з’явився на світ ще 13 травня 2022 року, але виконавиця ретельно приховувала цю інформацію від преси і про народження спадкоємця стало відомо лише через тиждень. Незважаючи на свою яскраву публічну вагітність, коли Рірі не соромилася демонструвати животик, що округлився, в екстравагантних вбраннях, співачка не хоче публічного життя для свого сина.

Як повідомляє видання The Mirror, Ріанна разом із ASAP Rocky планують ростити сина на острові Барбадос, на батьківщині виконавиці. Ріанна любить Барбадос – їй подобалося там в дитинстві. Вона прагне забезпечити спокійне, щасливе дитинство подалі від світу шоу-бізнесу і для свого сина.

«Сім’я ASAP знаходяться на Барбадосі, тому пара планує переїхати туди за кілька місяців», – розповів журналістам інсайдер.
Ріанна хоче побути в Лос-Анджелесі ще три місяці, а потім остаточно переїхати на Барбадос. До того ж співачка має розкішний будинок в одному з найпрестижніших районів острова – Сенді Лейн. Рірі придбала пентхаус ще 2013 року за 1,7 млн ​​фунтів стерлінгів. Поки що пара не повідомляє імені малюка, але ходять чутки, що з хресною мамою для хлопчика Ріанна вже визначилася. Нею має стати прем’єр-міністр Барбадоса Мію Моттлі, яка торік оголосила співачку національним героєм.