КнигиКультура

«Справжні непристойності – війна». Playboy Ukraine випустив спеціальний артномер про війну в Україні

Журнал Playboy Ukraine випустив спеціальний артномер, присвячений війні росії проти України. В артномері редакція Playboy зібрала доробки українських художників. Його головна мета – показати усьому світові, що відбувається в Україні.

«Важко уявити, що можна творити у воєнний час, але, виявляється, ще й як можна. Із подвоєною наснагою, з бажанням показати всьому світу свій внесок у вітчизняне мистецтво», – зазначають у редакції Playboy Ukraine.

Новий артвипуск вийшов поза стандартами Playboy, однак у редакції згадують цитату засновника культового видання Г’ю Гефнера про те, що: «Справжні непристойності не мають стосунку до сексу. Справжні непристойності – це війна, нетерпимість і вбивство одне одного».

Oтримані від продажу кошти будуть направлені на гуманітарну допомогу та забезпечення лікарень. Вартість спецвипуску читач може визначити сам, адже оплата – це ніщо інше, як сума пожертвування.

«Ваша оплата – сума допомоги. Журнал ми надішлемо вам в електронному вигляді. Друковану версію ви отримаєте після нашої перемоги. Ми в цьому ні на мить не сумніваємось!», – додають у редакції українського видання.