Астродайджест

Загальний астрологічний прогноз на червень 2022 року

Червень обіцяє бути відносно гармонійним місяцем – аспекти місяця сприяють активності та реалізації поставлених завдань. Меркурій з самого початку місяця виходить з ретроградного положення, також в кінці травня ми вийшли з коридору затемнень – тож можна трішки видихнути.
Марс в з’єднанні з Юпітером до 12 червня. Аспект примушує перевіряти на міцність наші соціальні пріоритети, чинити згідно з нашими переконаннями, дотримуватися ідеалів. Багато що вдасться зробити, з багатьма домовитися. Значно просуваються вперед масштабні амбітні проекти. Один із найкращих аспектів для досягнення високих спортивних результатів та виконання суспільно корисних справ. Транзит зазвичай вимагає, щоб ми чинили відповідно до нашої совості та переконань, займали активну життєву позицію. Проте ми зіштовхнемося з конфліктами через наше місце у соціумі чи нашого уявлення про нього, а наші ідеали перевірятимуться на міцність (чи готові ми їм слідувати та їх захищати). Нерідко аспект супроводжується загостреним почуттям соціальної справедливості. Прагнення зробити все і одразу може закінчитися перевтомою, а іноді й незручними ситуаціями зі втратою авторитету.
Сонце в секстилі з Марсом до 15 червня, Категоричність у судженнях. Прагнення діяти. Транзит часто впливає на чуттєвий бік стосунків, збільшуючи пристрасність та сексуальний темперамент у обох статей. Значне піднесення сил, з’являється бажання і здатність справлятися з важкими завданнями. Часто виникатимуть нетерпимість та різкість у судженнях, командний тон, що, однак, не створює серйозних проблем. Характерно для цього часу – брати відповідальність на себе, ризикувати та взагалі вирішувати всі питання найкоротшим із можливих шляхів.
Меркурій квадрат Сатурн до 17 червня. Небажання контактувати, витрачати сили та час на спілкування та порожні розмови. Важкий час для спілкування та публічних виступів. Нам складно логічно та переконливо викласти свою думку. З іншого боку, нас уперто не хочуть слухати. Мало енергії, швидка втома від спілкування, не вистачає внутрішнього вогню, що запалює інших людей.
Меркурій трін Плутон до 19 червня. Наша думка може виявитися тим камінчиком, який викличе сходження лавини. Дуже добре дається переконання, з’являється здатність маніпулювати поведінкою інших людей за допомогою слів. Розум працює дуже інтенсивно, легко усвідомлюючи приховані зв’язки, справжні причини процесів та явищ.
Меркурій секстиль з Юпітером до 27 червня. Цікавість, допитливість, інтерес до речей глобальних, філософських, явищ культурного життя. Прагнення розширити свій світогляд. Гарний момент для спілкування з людьми, які мають відношення до влади.
3 червня  Меркурій стає директним, але варто пам’ятати, що у перший тиждень розвороту він практичний статичний, і не варто на цей час планувати нічого нового.
Венера з’єднана з Ураном з 4 по 19 червня. Великий інтерес до нового та незвичайного, особливо до того, що можна прожити та відчути. Часто супроводжується стрибкоподібними змінами у нашому світовідчутті. Аспект сприяє чуттєвим експериментам та емоційній свободі. Хороший час для ​​творчого прориву, можливість зробити щось оригінальне та нове, сприяє імпровізації та експромту в мистецтві та ремеслі. Іноді на цьому транзиті ми отримуємо новий, несподіваний, унікальний чи нестандартний чуттєвий досвід. Час авантюризму – особливо у жінок, – флірту та раптових позитивних переживань. Також це період занепокоєння та невиражених мук. Хочеться чогось особливого, але незрозуміло чого і як цього досягти. Часто проявляється в емоційному незадоволенні, в наполегливих, але дивних бажаннях, сексуальних експериментах, збоченнях, пороці. Буває, що транзит проявляється у зміні гастрономічних смаків.
Сонце квадрат Нептун з 8 по 25 червня. Існує небезпека інтоксикацій, отруєнь. Посилюється вплив алкоголю. Накривають почуття фаталізму та байдужості до всього, крім власних примх. Можлива активізація психозів. У деяких людей спостерігається висока навіюваність людьми стає легко маніпулювати.
Венера квадрат Сатурн 12-26 червня.  Завжди робить людину більш серйозною, не схильною до жартів і легковажної поведінки. Зазвичай невдалий час для будь-яких термінових справ та раптової зміни планів, які вимагають нашого негайного реагування. Похмурість та песимізм, іноді самоізоляція, скритність. Самокопання та самоїдство, період часто супроводжується тривалою та перебільшеною самокритикою. Нерідко обставини приносять нам похмурі теми для роздумів, звістки про чужі біди чи неприємності.
Венера секстиль Нептун з 12 до 26 червня. Завжди збільшує сентиментальність та чутливість, будить фантазії та мрії. Розслабляє. Провокує вживання алкоголю. Чудовий аспект для занять мистецтвом. Сприяє зануренню в матеріал, напрочуд тонкому розумінню творів. Для людей, схильних до вживання алкоголю, існує небезпека непомітно «перебрати», оскільки вчасно зупинитися буде дуже складно. Нав’язливі фантазії, які важко відділити від реальності.
З 13 червня можна, активізуватися починати планувати, поїздки, домовлятися, здобувати нові навики. 
14 Червня Повний місяць у знаку Стрільця. На передній план виходять питання соціуму, навчання, подорожей та закордонних тем. Нептун напружує цей Повний місяць, можуть бути отруєння, надчутливість, пасивність, можливі віщі сни. Можуть загостритися головний біль, хронічні хвороби, втома, конфлікти на роботі чи сім‘ї, соціальна напруга, нерозуміння з боку оточуючих, будьте обережні у цей день (± 3 дні) у висловлюваннях можна нарубати дров, образи можуть розтягнутися на довгий період. У ці дні не варто зловживати алкоголем, ліками.
Венера секстиль із Юпітером з 21 червня. Виявляє наші найкращі якості та «включає» прагнення бути кращим. Під час цього транзиту, люди починають поводитись  більш благородно, морально, щедро. Прояв духовних потреб, інтерес до культурних досягнень людства, науки, філософських та релігійних ідей.
Венера 23 червня змінює знак, і починає свій рух по Близнюкам. До 23 числа вона йшла Тільцем – в цьому знаці вона дуже сильна, висвічує теми відносин, матеріальних потреб, задоволень, а ось з 23 червня на передній план будуть виходити теми контактів, знайомств та активності.
Молодий місяць 29 Червня у знаці Рака висвітить теми сім’ї, будинку, держави, батьківщини. Не найкращий день для прояву активності, не приймайте важливих рішень, не розпочинайте нових проєктів аж до кінця місяця. Ймовірні прорахунки, помилки, конфлікт інтересів. Можуть турбувати головні болі, нестача енергії, можна опинитись в конфліктні історії, суперечки в сім’ї, побутові проблеми, травми та казуси на дорозі (± 3 дні). Молодий місяць напружує Ліліт і Юпітер, будьте обережнішими у висловленні своєї позиції в соціумі, можна зіпсувати свій авторитет.