LifestyleПодорожі

Через Кіровоградщину їздитиме новий потяг у Польщу

З 11 червня 2022 року Укрзалізниця запускає новий потяг № 32/31 Перемишль-Запоріжжя, який їздитиме через Кіровоградську область. Це пов’язано зі збільшеним попитом пасажирів, які повертаються в Україну, повідомляють на офіційному сайті Укрзалізниці.

Маршрут поїзда проходитиме через Львів, Бердичів, станцію ім. Тараса Шевченка, Знам’янка, Білу Церкву, Кам’янське та Дніпро. Поїзд вирушатиме з Перемишля о 16:00, зупинятиметься в Знам’янці о 09:20 і прибуватиме до Запоріжжя о 15:51 наступного дня. Із Запоріжжя він вирушатиме о 15:30, зупинятиметься в Знам’яці о 22:14 і прибуватиме до Перемишля о 12:50.

Вагони в поїзді – купейні та класу люкс, квитки будуть доступні онлайн.

«Раніше у касі Знам’янської залізниці ми не продавали квитки на міжнародні потяги. Це завжди робилось у міжнародних касах Дніпра, Києва та Кропивницького. Сподіваємось, що до кінця дня отримаємо телеграму про призначення потяга, надрукуємо, внесемо у розклад і доведемо до відома пасажирів. Ну а поки потрібно слідкувати за інформацією на офіційному сайті в інтернеті», – зазначили співробітники касс.