LifestyleПодорожі

Універсальний абонемент вводять для туристів в Абу-Дабі

В Абу-Дабі планують розпочати продаж літнього абонементу Summer Pass для просування круглорічного відпочинку. Разом з ним можна безкоштовно відвідувати основні визначні пам’ятки, що знаходяться в еміраті.

Планується, що абонемент забезпечить доступ до тематичних парків Warner Bros World, Yas Waterworld та Ferrari World, а також 14 культурних об’єктів, включаючи Лувр Абу-Дабі. Він також дає право на безкоштовний проїзд в автобусі.

Абонемент надійде у продаж до кінця тижня і коштуватиме 599 дирхамів (близько 160 доларів США) для дорослих та 499 дирхамів ОАЕ (близько 135 доларів США) для дітей віком до 17 років. Його можна буде придбати через туроператорів чи через сайт. Туроператори можуть купувати квитки через портал для туристичних агенцій.

За задумом місцевої влади абонемент дозволить розвивати туризм незалежно від сезону. Як зазначає голова регіонального відділу департаменту культури та туризму Абу-Дабі Хусейн Аль Хашмі, в еміраті завжди високий зимовий графік.

«Туристи приїжджають взимку, щоб трохи погрітися на сонці, але ми хочемо показати, що Абу-Дабі є що запропонувати протягом усього року. Ми створили цінний продукт, щоб надати відпочиваючим можливість спробувати усі розваги та обов’язкові заходи Абу-Дабі», – додає він.