LifestyleПодорожі

Чеський RegioJet запустив поїзд між Україною та Прагою

Чеський автобусний та залізничний перевізник RegioJet починаючи з 12 червня 2022 року запускає регулярні нічні поїзди між містами України та Прагою. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Потяги з Праги до Києва курсуватиме щоденно із зупинкою в польському Перемишлі, де пасажири пересідатимуть на поїзд «Укрзалізниці». В Україні потяг зупинятиметься у Львові, Тернополі, Хмельницькому та Вінниці, а кінцевою точкою маршруту стане Київ. Фактично цей маршрут продовжує програму гуманітарних поїздів компанії.

З Праги поїзд відправлятиметься о 08:30, а до Києва прибуде о 08:55 наступного дня. У зворотному напрямку поїзд буде виїжджати з Києва о 20:18 та прибуватиме у Прагу о 22:34 наступного дня.

Ціни на квитки для громадян України є такими:
— Київ – Прага: 826 грн;
— Вінниця – Прага: 629 грн;
— Хмельницький – Прага: 541 грн;
— Тернопіль – Прага: 434 грн;
— Львів – Прага: 287 грн.

Такі ціни є дійсними тільки для громадян України. Для пасажирів з інших країн вартість квитка буде вищою. У вартість квитка входить легкий сніданок, тепла вечеря та постільна білизна, Wi-Fi, кава, розетки та перевезення всього багажу. Також пасажири можуть придбати інші продукти з меню перевізника протягом всієї подорожі.

«Ми віримо в те, що співпраця з Українською залізницею надасть можливість жителям України, в такий скрутний час, подорожувати за родиною та друзями, повертатися додому або, навпаки, їздити на роботу», – кажуть у RegioJet.