Кіно

«Гра в кальмара 2»: Netflix показав тизер другого сезону та розсекретив героїв

Південнокорейський серіал «Гра в кальмара», що досяг феноменального успіху та став найпопулярнішим в історії стрімінгового сервісу Netflix, нещодавно отримав свій перший тизер.

На сторінці стрімінгової платформи Netflix у Твіттері опублікували  відео-анонс, а також посилання від режисера, сценариста та виконавчого продюсера серіалу Хван Дон Хека. «Минулого разу знадобилося 12 років, щоб втілити в життя перший сезон «Гри в кальмара». Але знадобилося 12 днів, щоб «Гра в кальмара» стала найпопулярнішим серіалом Netflix», – зазначив Хван Дон Хек.

Режисер розповів, що у другому сезоні глядачі знову побачать головного героя серіалу – Сон Кі Хун, а також ведучого. Окрім цього, шанувальників познайомлять із хлопцем Йонг-хі – ляльки з першого сезону. Також може повернутись і чоловік у костюмі, який запрошував учасників у гру.

Точної дати прем’єри Хван Дон Хек не назвав, проте наголосив, що раніше за 2024 рік другий сезон чекати не варто.

Нагадаємо, у квітні 2022 року Хван Донг-Хьєк заявляв, що сценарій другого сезону ще не готовий. Він також припустив, що «Гра в кальма 2» може стати його останнім проектом через складність роботи.