LifestyleАстродайджест

Астролог Кейт Роуз назвала основні риси кожного знака зодіаку

Американська письменниця та експерт з астрології Кейт Роуз назвала основні риси та особливості кожного знака зодіаку, повідомляє YourTango.

«З точки зору астрології, існує 12 знаків зодіаку, які впливають на нашу особистість, наші симпатії і антипатії, вибір професії, а також на те, як ми поводимося у відносинах», – стверджує Роуз.

Як відомо, астрологічний рік починається з Овна (21 березня – 20 квітня), за Овна в астрології відровідає планета Марс, відповідно його  стихія – Вогонь. Представники цього знаку цілеспрямовані і знають, чого хочуть. Однак через надмірну впертість їм не завжди виходить все отримати. Овни – пристрасні, темпераментні, чесні та мужні люди, завдяки чому все, що їх оточує, наповнене драйвом та енергією.

Слідом йде Телець (21 квітня – 20 травня). Ним править планета Венера, а стихія – Земля. За словами Кейт Роуз, цей знак одночасно скромний і романтичний завдяки Венері – планеті кохання. Тільці, як правило, надійні, сильні, терплячі та відповідальні люди. Але іноді вони можуть виявляти впертість, байдужість та ревнощі. «Кожен знак має як свої світлі, так і темні риси, які разом і створюють баланс», – упевнена авторка. Загалом, Телець – чудовий знак, який вміє заздалегідь планувати та ставити завдання для досягнення спільної мети, а також грамотно розпоряджатися грошима та ресурсами й просто отримувати задоволення від життя.

Близнюки (21 травня – 21 червня), під впливом планети Меркурій, стихія Повітря, – кмітливий і розумний знак, для якого важливо постійно чомусь вчитися та підтримувати спілкування. Вони вміють співпереживати та співчувати. Однак через надлишок енергії стають неспокійними і неспроможні приймати рішення та фокусуватися на чомусь одному довгий час. «Через подвійну природу Близнюків, скоріше за все, з ними ніколи не буде нудно», – вважає експерт з астрології.

Представники знаку Рак (22 червня – 22 липня) під впливом Місяця, стихія Води, як відомо, уособлюють материнство, турботу і  домашній затишок. «Це дуже вірні знаки, які повністю присвячують себе дому та сім’ї. Проте вони досить вразливі, тому їм буває важко говорити правду та ділитися чимось потаємним», – акцентує увагу Роуз. З найкращих якостей у Раках можна виділити творчий підхід та чуйність, з найгірших – звичку маніпулювати кимось і мати песимістичні погляди. Хоча представники цього водяного знаку домосіди за природою, але ніколи не відмовляться від захоплюючої подорожі.

Кейт Роуз стверджує, що Леви (23 липня – 22 серпня), якими править Сонце і Вогонь, дійсно поводяться в житті як королі  «джунглів», але в душі залишаються великими дітьми. Цей знак може бути справжнім лідером – творчим, винахідливим та активним, але йому також властиво часом драматизувати, соромитися, виявляти егоїзм та лінитись. Вони впевнені, що заслуговують на найкраще і не інакше. Експерт з астрології рекомендує «знайти баланс» між цими якостями. Все-таки Леви, як ніхто знають, як «слухати поклик серця» і не боятися цього.

Діви (23 серпня – 21 вересня) – ті, ким править відразу дві планети: Земля і Меркурій, а стихією служить земля. Діви відомі своєю уважністю до деталей, логічністю і прагматичністю. Цей знак глибоко відданий, добрий і великодушний до людей. Однак у Дів є і негативні сторони. Представники цього знака люблять критикувати себе та інших, а також переживати через дрібниці та працювати більше, ніж належить, забуваючи про відпочинок та розваги.

Що стосується Терезів ( 22 вересня – 22 жовтня), якими управляє Венера, стихія – Повітря, вони орієнтовані на партнерство. Цей знак поважає особистий простір іншої людини та вміє слухати. Знає, що і коли сказати, а коли краще промовчати. Представники цього знака, як правило, добрі, толерантні, дипломатичні, дбайливі та щедрі люди, які намагаються чинити тільки правильно. Але й вони схильні зберігати образу і уникати відповідальності, навіть якщо стали учасником якогось конфлікту. А ще, Терезам дуже складно дається прийняття рішень, вони завжли коливаються зважуючи всі «за» і «проти».

Скорпіон (23 жовтня – 22 листопада), має відразу дві правлячі планети Марс і Плутон, стихія – Вода. Це яскравий, сильний і проникливий знак зодіаку. Однак, незважаючи на цю енергію, вони часто справляють враження замкнутих людей. Спокій, таємничість та невимушеність – ось та атмосфера, яку люблять створювати навколо себе представники цього знаку, незалежно від того, що відчувають насправді. «У Скорпіонів є більше темних сторін, ніж у більшості знаків зодіаку. Вони можуть бути не тільки жахливими власниками і ревнивцями, але й виявляти риси, що межують з насильством чи авторитарністю. Не кожен Скорпіон матиме ці якості, але все-таки це один із найзагадковіших знаків», – наголошує Кейт Роуз.

Народжені під знаком Стрільця (23 листопада – 21 грудня), знаходяться під планетою Юпітер, стихія Вогню, не люблять підкорятися, через що часто знаходяться на своїй хвилі. Разом з тим дуже товариські й швидко знаходять однодумців. Представники цього знака вважаються веселими та харизматичними авантюристами зі своєю філософією, суть якої полягає в тому, щоб зробити це життя трохи кращим. «Негативна сторона цього знака полягає в тому, що вони можуть надто багато наобіцяти, а потім забути про це. Вони часто на щось відволікаються, а ще не люблять терпіти і чекати чогось», – пояснює письменниця. З віком до Стрільців приходять глибші знання, розважливість та мудрість.

Козеріг (22 грудня – 20 січня), правляча планета Сатурн, стихія – Земля.  Представників цього знаку не можна назвати веселими і легкими людьми. Але це й на краще, бо він має інші виграшні сторони, яких немає в інших. Представники цього знака сильні, надійні та стійкі люди, які люблять досягати цілей. «Цей знак знає, як закласти міцний фундамент для подальшого успіху. А невдача лише черговий виклик для Козерога», – стверджує експерт з астрології. Вони відомі своєю відповідальністю, дисципліною та почуттям такту, як правило, роблять успішну кар’єру. Але в сім’ї та любові з ними можуть бути проблеми через надмірну вимогливість,  вони покладають надто великі надії та сподівання на оточуючих.

Водолії (21 січня – 19 лютого), під управлінням Урану і Сатурна, стихія – Повітря. За словами Кейт Роуз, вони знають, не лише як зловити ритм життя, але і як створити його. Представники цього знака – бунтарі, дуже незалежні та свободолюбиві люди,  які як ніхто вміють знаходити криативне розв’язання важливих проблем і проникати в суть того, що справді важливо, не прислухаючись до думки інших. Однак часом вони можуть здаватися безсердечними та непохитними. Їм важко висловлювати почуття та будувати партнерські стосунки. Хоча вони й досить комунікабельні та компанійські, особистим ділитись не поспішають.

Останній, 12-й знак зодіаку, який завершує астрологічний рік – Риби (20 лютого – 20 березня). Їхні правлячі планети: Нептун і Юпітер, а стихія – Вода. «Говорять, що Риби – єдиний знак, що втілює якості всіх знаків. Це робить його динамічним, мінливим, а іноді надто незрозумілим», – каже експерт з астрології. На перший погляд, цей знак може здатися надмірно романтичним і мрійливим, проте Риби можуть швидко охолонути, якщо їх образити або виявити неповагу чи байдужість. Здається, що цей знак завжди повинен робити вибір або ж вибирати між тим чи іншим шляхом, між добром і злом, реальністю та світом їхньої фантазій. Риби – мудрі, щедрі, у них надзвичайно розвинена інтуїція, дуже великий творчий потенціал. «Для них найбільший життєвий урок полягає в тому, щоб знайти баланс між двома світами, між якими вони завжди плавають», – радить Кейт Роуз.