Новини

Титул Міс Україна Всесвіт-2022 отримала Вікторія Апанасенко

Титул Міс Україна Всесвіт-2022 отримала Вікторія Апанасенко. Вона представлятиме нашу країну на конкурсі Міс Всесвіт-2022 у грудні цього року. 

28-річна Вікторія Апанасенко активно займається волонтерством на тлі війни – допомагає одному із закладів харчування Києва готувати їжу для українських захисників та пенсіонерів.

«Коли мені сказали, що я представлятиму Україну на Міс Всесвіту, я була волонтером у ресторані та мила підлогу. Мій шок було тяжко передати словами. Ви можете уявити цю картину? Я всім серцем люблю Україну, і це велика честь представляти її на міжнародному рівні. Дуже важливо говорити про війну! Ми маємо бути надійним тилом для наших ЗСУ! Я вірю, що ми зможемо перемогти зло, яке прийшло на наші землі», – прокоментувала перемогу в конкурсі Вікторія.

Цього року через війну в Україні глядачі не побачили процесу відбору учасниць на міжнародний конкурс. Таке рішення було ухвалено Оргкомітетом Міс Україна Всесвіт. Рішенню про передачу титулу Вікторії сприяли організатори конкурсу із США. Апанасенко вже мала титул «I Віцеміс Україна Всесвіт 2021», тож участь у конкурсі для неї не буде у новинку.

«Нашій країні зараз не до свята, але нам потрібно зробити все, щоб привернути увагу до подій, що відбуваються у нашій країні. Ми вирішили не втрачати нагоди представити Україну у всесвітньому фіналі відомого конкурсу – він транслюється у всьому світі», – заявила президент конкурсу Міс Україна Всесвіт Анна Філімонова.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Viktoria Apanasenko (@crystal.viktoria)