Гастроексперименти

Селена Гомес створила сковорідки у двох популярних інстаграмних кольорах

Бренд посуду Our Place відомий своєю колекцією кухонного приладдя в інстаграмних кольорах. Тепер компанія у співпраці з відомою співачкою та актрисою Селеною Гомес, пише shuba.life.

Гомес обрала два нові лімітовані кольори для колекції – azul і rosa. Яскраво-блакитний азул сподобався співачці за його здатність привнести грайливий настрій на будь-яку кухню та обідній стіл, а ягідно-рожева rosa – це її улюблений відтінок помади.

Цей новий запуск знаменує собою перше партнерство зі знаменитостями бренду Our Place. Ця співпраця не видається дивною, адже Селена Гомес відома тим, що є завзятим кулінаром-любителем. Вона веде кулінарне шоу на HBO Max під назвою Selena + Chef, де навчається і готує разом із найвідомішими кухарями сучасності, такими як Людо Лефевр, Падма Лакшмі, Хосе Андрес та Софія Роу.

Засновниця компанії Our Place Шиза Шахід зазначила, що Селена є ідеальною кандидатурою для співпраці, адже її допитливий, грайливий підхід до приготування їжі – це саме те, для чого Our Place існує. Місія бренду – зробити приготування їжі приємнішим та легшим для кожного. Шахід і Гомес знайшли спільну мову завдяки переконанню, що домашня їжа може об’єднати людей і є важливим інструментом у відкритті власної ідентичності. А ще краще, якщо ви зможете готувати з людьми, яких ви любите найбільше.

Селена розповіла, що їй було дуже приємно співпрацювати з брендом, заснованим жінками. Також вона поділилася, що для неї самої кулінарія – це джерело спілкування та веселощів, а нова колекція присвячена всім маленьким радісним моментам, які трапляються на кухні та за столом.

Крім того, кожна покупка повертає 10% у фонд Rare Impact Fund, некомерційну організацію, пов’язану з косметичною лінією Gomez Rare Beauty. Фонд призначений для надання молодим людям доступу до послуг психічного здоров’я. Тепер багатоцільова сковорода чи набір посуду, натхненний улюбленою помадою Селени, стане ідеальним подарунком, який підкреслює важливість турботи про своє психічне здоров’я.

Столовий посуд із нової колекції коштує від 50 доларів (близько 1400 грн), а інструменти для приготування їжі – 145 доларів (близько 4300 грн). Набір Dinner at Selena’s (каструля та тарілки для подачі) коштує 215 доларів (близько 6300 грн).