Новини

Рокери з Billy Talent продають на аукціоні гітару учасника, щоб допомогти Україні

Популярні канадські рок-музиканти з гурту Billy Talent активно підтримують Україну з початку повномаштабної війни. Днями вони оголосили про благодійний аукціон. Відповідний допис рокери опублікували на особистих сторінках у соціальних мережах.

Колектив оголосив про аукціон, на якому продасть електрогітару Єна – одного з учасників Billy Talent. На інструменті є автографи кожного з музикантів, також на ній є наліпка з зображенням українського прапора. Таким чином рокери збираються допомогти коштами  Україні, отриману суму вони пожертвують в ООН, німецький Червоний Хрест та інші благодійні організації.

«Ось ваш шанс зробити ставку на електрогітару Єна Fender Squire, підписану всіма нами. У співпраці з німецькими музичними журналами Gitarre&Bass та GrandGtrs Nik Huber Guitars розпочав кампанію зі збору коштів Gear for Hope на підтримку невідкладної допомоги Україні «Лікарі без кордонів», допомоги біженцям ООН, Німецького Червоного Хреста та Aktion Deutschland hilft», – поділились у Billy Talent.

Рок-музиканти закликали фанатів донатити на Червоний Хрест та допомагати українським біженцям в Канаді.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Billy Talent (@billytalentband)