Мода та тренди

Бренд Superdry розірвав мільйонний контракт із Брукліном Бекхемом через Ніколу Пельтц

Модний бренд Superdry припинив співпрацю з Брукліном Бекхемом після того, як його дружина Нікола Пельтц розповіла про тиск, який зазнає чоловік через кар’єру. У листопаді Бруклін став новим послом модного бренду в межах угоди, яка оцінювалась в 1 мільйон фунтів стерлінгів. Про це повідомляє Hellomagazine.

У компанії повідомили, що були раді співпрацювати з Брукліном, проте для нової колекції весна/літо 2022 року планують працювати з іншим діапазоном талантів: «Superdry працює з низкою представників бренду, і компанії сподобалося працювати з Брукліном під час запуску нашого нового флагманського магазину на Оксфорд-стріт і під час нашої кампанії Осінь/Зима 21».

Як повідомляють у виданні, нещодавно його дружина Нікола Пельтц розповіла в інтерв’ю виданню Tatler, що чоловік зазнає «великого тиску, щоб догодити людям своєю кар’єрою, і йому це не подобається». Вона також додала, що єдине, від чого Бруклін справді отримує задоволення, то це зйомки в шоу «Готуємо разом із Брукліном»: «З моменту пандемії все, про що він хотів говорити, – це кухня, тому одного разу я почала знімати його і сказала: «Це те, що ти любиш»».