Новини

Джонні Депп заробив на своїх картинах $3,6 млн

Голлівудський актор Джонні Депп виставив частину своїх робіт на продаж. Серед них – портрети Аль Пачіно, Елізабет Тейлор, Боба Ділана та Кіта Річардса, повідомляє CBS News.

За інформацією британського арт-ритейлера Castle Fine Art, твори актора, колекцію «Друзі та герої» із зображеннями людей, які надихнули Деппа як особистість, розпродали менш ніж за день із моменту їхнього дебюту.

«Дебютна колекція #JohnnyDepp «Друзі та герої» офіційно розпродана. Цей перший у світі випуск виявився нашою найбільш продаваною колекцією на сьогодні: всі твори були розпродані всього за кілька годин», – ідеться в повідомленні ритейлера.

У перші години старту продажів Джонні заробив 3 мільйони фунтів стерлінгів ($3,6 мільйона) і продав 780 репродукцій через 37 галерей арт-хаусу.

Перед тим, як виставити свої роботи на продаж, Депп показав їх шанувальникам: «Я завжди використовував мистецтво, щоб висловити свої почуття й поміркувати про тих, хто для мене найважливіші, такі як моя сім’я, друзі та люди, якими я захоплююся. Мої картини оточують моє життя, але я тримав їх при собі й обмежував себе. Ніхто ніколи не повинен себе обмежувати».

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Johnny Depp (@johnnydepp)