Новини

Адель взяла іпотеку на 30 років, щоб купити будинок Сильвестра Сталлоне

Британська співачка Адель викупила розкішний маєток, який раніше належав актору Сильвестру Сталлоне. Угода поп-діві коштувала $58 мільйонів, сповіщає Insider.

Як повідомляє газета Daily Mail, щоб стати власницею резиденції, Адель довелося встрянути у величезну іпотеку: на руках у виконавиці було лише $20 мільйонів, а решту $38 мільйонів їй довелося взяти у кредит. У найближчі 30 років співачка має щомісячно виплачувати по 227 тисяч доларів. Припускаємо, що нервувати Адель через велику іпотеку не доведеться: її майбутній концерт у Лас-Вегасі обіцяє принести $1 млн, а це майже п’ять платежів.

Новий будинок співачки дуже просторий, його площа становить понад 1700 квадратних метрів, всередині – шість спалень і дев’ять ванних кімнат, є домашній кінотеатр, сигарна кімната з системою фільтрації повітря, тренажерний зал та вітальня з панорамним видом на Родео-драйв. На території особняка є басейн, гараж на вісім автомобілів, спа-зона, галявини для гольфу, студія, а також гостьовий будинок, спроектований Річардом Лендрі.

Варто відзначити, що нинішня покупка будинку стала вже четвертою для Адель. Співачка володіє трьома будинками в ексклюзивному передмісті Беверлі-Гіллз, де також мешкають кінозірки Дженніфер Лоуренс, Пенелопа Крус і Ніколь Кідман.