Музика

Антитіла випустили англомовну версію пісні Hello

Гурт Антитіла випустив англомовну версію треку Hello. Пісня стане саундтреком до фільму від ВВС про повномасштабну війну в Україні під назвою Frontman – Frontline. У кінопроєкті розкажуть про творчість колективу та про те, як змінилося життя музикантів із початком повномасштабної війни, сповіщає Obozrevatel.

Українськомовну версію Hello було випущено ще у 2019 році. Однак, як зазначив Тополя, переклали трек англійською приблизно в той же період.  Кліп до нової версії залишили колишнім, додавши лише кілька нових кадрів, знятих на фронті у Харківській області, де зараз служать учасники колективу. В основі сюжету – постапакаліптична історія. Головний герой, якого зіграв лідер гурту Detach Олексій Веренчик, повертається на планету Земля після ядерного апокаліпсису, щоб перевірити, чи придатна Земля для життя.

«Спочатку основною ідеєю була планета Земля. Це наш дім, і ми повинні його захистити. Але нова реальність дала нам нові почуття. І через війну ми змінили текст прямо на передовій, де прожили всі емоції цього періоду. І тепер пісня та кліп знаходять зовсім різні сенси, якими ми хочемо поділитися зі світом», – прокоментували артисти вихід нової версії треку та кліпу до нього.

Також Тарас Тополя наголосив, що композиція уособлює звернення українців до людства: «У цій пісні мають бути найгучніші слова про мир і про незворотні наслідки, які викличе війна, якщо людство не зупиниться… І ми впевнені, що людство це почує».