Новини

«Найцінніше що у нас є – наша репутація». «Антитіла» заснували благодійний фонд

Гурт «Антитіла» оголосив про початок роботи однойменного благодійного фонду, сповіщає Канал 24. З 2014 року музиканти постійно допомагали військовим на фронті, зараз продовжують це робити й тепер кожен охочий матиме можливість долучитися до волонтерства й переглянути всі звіти.

З 24 лютого по 16 серпня 2022 року передали 150 тонн гуманітарних вантажів. Їх доставили на деокуповані та прифронтові території, для ЗСУ на передову передали десятки автомобілі, ще десятки відремонтували. Врятували сотні життів. Також «Антитіла»реалізували масштабний проєкт Ukraine Exist у штаб-квартирі ООН, забезпечили за цей час десятки підрозділів необхідною амуніцією, електронікою і медициною.

«Все це завдяки спільноті друзів, які стали частиною нашого волонтерського руху, а також, завдячуючи довірі людей. Про багато що ми не встигали розповідати, але прийшов час. Від сьогодні наші волонтерські ініціативи, вся наша багаторічна діяльність трансформується. І відтепер відбуватиметься на одній єдиній платформі БФ «Антитіла». Ми створили й назвали фонд «Антитіла», адже найцінніше що у нас є – наша репутація», – наголосили музиканти.

Тепер у благодійного фонду є сайт, де кожен може обрати цікавий для нього напрямок волонтерства і долучитися. За всіма новинами можна слідкувати й в інстаграмі.

«Ви можете бути на відстані, але бути поруч у важливий момент. Ми триматимемо й надалі в курсі подій та звітуватимемо щодо витрачених коштів й реалізованих проєктів. Про найцікавіші й найважливіші розкажемо згодом. Ми запрошуємо друзів і партнерів стати частиною нашої команди, теперішніх та майбутніх ініціатив. Дякуємо за довіру і продовжуємо працювати. Так переможемо!», – підсумували в колективі.