Кіно

Вперше за 25 років: Джонні Депп зніме фільм про знаменитого художника Модільяні

Голлівудська зірка Джонні Депп, який нещодавно виграв у суді проти Ембер Герд, зніме фільм про відомого італійського художника та скульптора Амедео Модільяні. Актор сяде в режисерське крісло вперше за 25 років. Про це пише Канал 24.

Джонні Депп продовжить свій шлях кінорежисера разом з Аль Пачіно та Баррі Навіді. Раніше Депп був одним із режисерів фільму «Хоробрий» 1997 року разом із Марлоном Брандо.

Через чверть століття після своєї останньої ролі режисером Депп взявся на новий проєкт. Фільм, який зрежисує Депп, розповість про життя Амедео Модільяні. Він був живописцем, художником та скульптором, відомим своїми своєрідними портретами оголеної натури. В основу нового проєкту Джонні Деппа лягла п’єса Денніса Макінтайра, адаптована Єжи та Мері Кромоловські.

Фільм розповість історію італійського художника, коли він жив у Парижі 1916 року.«Модільяні проживає бурхливі та сповнені подій 48 годин, які стануть поворотним моментом у його житті та зрештою зміцнять його репутацію художньої легенди», – зазначає Marca з посиланням на The Hollywood Reporter.

На цей час немає розкритого акторського складу для нового кінопроєкту. Проте, як повідомив Депп, для нього велика честь стати режисером фільму про італійського художника. «Сага про життя Модільяні – це та історія, яку я неймовірно хочу показати на екрані. Його життя було сповнене труднощів, але і тріумфу», – сказав Депп.