Новини

Олександр Усик потренувався в компанії легенди світового боксу перед реваншем із Джошуа

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик провів тренування поруч з легендарним Евандером Холіфілдом напередодні свого другого поєдинку з Ентоні Джошуа. Про це пише ТСН.

Українець та американець працювали поряд на велотренажерах. Відповідне відео опублікував в Instagram член команди українського боксера Сергій Лапін. До речі, раніше Усик повторив видатне досягнення Холіфілда: обидва боксери спершу стали абсолютними чемпіонами світу в першій важкій вазі, після чого піднялися до хевівейту, де також зуміли завоювати чемпіонські пояси.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Sergey Lapin (@serge_lapin)

Другий бій між Усиком і Джошуа відбудеться 20 серпня 2022 року у місті Джидда в Саудівській Аравії. Українці будуть дивитися трансляцію цього бою безкоштовно: Олександр Усик викупив права на показ, щоб українці витратили кошти на купівлю трансляції на інші цілі – а саме допомогу українській армії.

Трансляція вечора боксу розпочнеться о 22:00 за київським часом. Щодо бою Усик – Джошуа 2, то вихід боксерів очікується близько півночі. Організатори бою домовилися, що в Україні буде чималий перелік каналів та сайтів, де буде доступна трансляція бою Усик – Джошуа 2:
— на платформі Megogo та інтерактивному каналі «Megogo Гонг»;
— на регіональних каналах «Суспільного»;
— на каналі «2+2»;
— на сайті Parimatch та в офіційному додатку компанії;
— на сайті 24 каналу (текстова онлайн-трансляція для тих, хто не має змоги дивитися відео онлайн, але хоче знати весь перебіг бою).

Нагадаємо, в ніч проти 26 вересня 2021 року Усик у Лондоні переміг Джошуа одноголосним суддівським рішенням – 117-112, 116-112 і 115-113, і завоював титули IBF, WBO, WBA і IBO в надважкій вазі. Після цього британець активував опцію реваншу, яка була прописана в контракті на перший бій. Тож у поєдинку-реваншу на кону стоятимуть всі титули, які українець відібрав у британця минулого року, а також пояс журналу The Ring.