Мода та тренди

Stuart Weitzman і Disney випустили капсульну колекцію взуття з Міккі-Маусом

Бренд взуття Stuart Weitzman об’єднався з Disney для створення капсульної колекції взуття осінь-зима 2022. За словами дизайнерів, вони хотіли створити взуття, у якому кожен її власник почуватиметься найщасливішою людиною на Землі, ніби він потрапив у Діснейленд. Про це пише видання Нypebae та Фокус.

«Мене так надихнула ідея об’єднання іконок. Ми хотіли взяти деякі з наших найзнаковіших стилів, натхненні діснеївськими Міккі Маусом і Мінні Маус, і зробити їх сяйливими, як найкласичніших зіркок Діснея», – каже керівник відділу дизайну Stuart Weitzman Едмундо Касті.

У рекламній компанії брала участь модель Ліндсі Віксон. Вона представила елегантний дизайн черевиків, які поєднують у собі милу природу Disney із витонченою чуттєвістю позачасового взуттєвого бренду. У колекції представлено взуття на шнурівці, прикрашене блискучими кристалами Swarvoski у формі силуетів Міккі Мауса та Мінні Маус з «Діснея», білі кросівки з яскравою ілюстрацією культових персонажів. Крім того, в колекції є чоботи до колін, мерехтливі лофери та сандалії, прикрашені чарівною мишкою Swarvoski.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от STUART WEITZMAN (@stuartweitzman)