Новини

Сильвестр Сталлоне розлучається після 25 років шлюбу: які причини?

Зірка Голлівуду Сільвестр Сталлоне розлучається зі своєю дружиною Дженніфер, з якою прожив у шлюбі 25 років. Вона подала на розлучення 19 серпня в окрузі Палм-Біч, штат Флорида. Як причину їхнього розставання 54-річна жінка заявила, що шлюб між сторонами безповоротно зруйнований. Також дружина знаменитості просить, щоб сімейні активи та зобов’язання були справедливо розподілені. Жінка навіть має намір повернути своє дівоче – Флавін. Про це пише Closer.

У документах його дружина вказала, що «чоловік навмисно розтратив, виснажив та/або розтратив сімейне майно, що мало несприятливий економічний вплив на сімейне майно». Також вона хоче, щоб Сталлоне було заборонено «продавати, передавати, поступатися, обтяжувати чи розпоряджатися будь-якими активами під час розгляду цієї справи». Жінка має намір жити в їхньому будинку, доки триватиме шлюборозлучний процес.

Варто зазначити, що заява на розлучення була подана за п’ять днів до того, як 76-річний Сталлоне спровокував чутки про розлучення. У вівторок, 23 серпня 2022 року, він зробив татуювання із зображенням бульмастифу, яке було прикриттям попереднього татуювання із зображенням обличчя Дженніфер на верхній частині його правої руки.