Музика

Надя Дорофєєва представила нову пісню «Крапають»

Українська співачка Надя Дорофєєва презентувала нову пісню «Крапають», автором якої виступила Джеррі Хейл. Про це пише НВ.

Кліп на нову композицію було опубліковано на офіційному YouTube-каналі Дорофєєвої. У ньому співачка малює картину, демонструючи, як через творчість виходить біль та страхи, які стали невід’ємною частиною повсякденного життя українців.

«Найемоційніша пісня з мого нового альбому «Сенси», який вийде восени. Я завжди ділюся з вами тим, від чого може стати трохи легше. І мистецтво також лікує. В усі часи воно було голосом часу і відбивало те, що відбувається навколо. Картина, що була створена на знімальному майданчику, – вихід мого болю, моїх страхів і переживань, накопичених емоцій: від спокійних мазків до потоку хаотичних сплесків на полотні. Наше минуле, життя «до», було розфарбоване яскравими кольорами, потім прийшла війна і все стерла, затьмарила, перекреслила, але треба рухатися далі й малювати своє майбутнє – новими фарбами», – прокоментувала нову відеороботу Дорофєєва.

Вона також подякувала авторам пісні, і наголосила, що картину буде продано з аукціону, а виручені кошти спрямовані на допомогу українським захисникам: «Дякую авторам Jerry Heil і Вані Клименко за те, що відчули мою душу. Дякую українському художнику Євгену Лісняку за те, що допоміг скерувати мій потік емоцій. Ми передамо цю картину на благодійність – кошти підуть на допомогу Україні у війні».