Новини

Пропонували очолити гей-парад імені Бандери. Ієн Маккеллен став жертвою російських пранкерів

Сер Ієн Маккеллен поскаржився на невдалий розіграш від російських «коміків», що влаштували йому фейкову розмову з Президентом України Володимиром Зеленським. Про це пише ТСН.

Так, актор відомий не лише своїми блискавичними ролями у кіно, а й активною підтримкою світової ЛГБТ-спільноти. Саме з цього вирішили пожартувати одіозні пранкери з РФ. На сторінках російських пранкерів (імена не вказуватимемо через небажання піарити російський контент – прим. ред.) з’явилося відео розмови Маккеллена з нібито президентом України. У ході розмови актору пропонували очолити гей-парад імені Степана Бандери у Києві, а також змусити мера столиці Віталія Кличка зізнатися у нетрадиційній орієнтації. Крім того, росіяни від імені Володимира Зеленського вимагали від Маккеллена зробити грошовий внесок для допомоги Україні.

Після скандального розіграшу Маккеллен висловився з цього приводу в своєму Twitter. Ображений актор розповів, що був дуже здивований, коли отримав запрошення на розмову з Зеленським декілька тижнів тому. Перш ніж погодитися, за словами актора, він проконсультувався зі своїми знайомими в Україні.

«У назначений час я опинився в чаті, ймовірно, з президентом України. Невдовзі з’ясувалося, що це був не Зеленський і не український чиновник, а один з росіян, що називають себе гумористами. Як я зрозумів, вони популярні в Росії, що дивно, адже їхні жарти не смішні», – написав у своєму зверненні актор.

Спочатку Маккеллен не помітив нічого підозрілого, однак сумніви з’явилися після того, як росіяни стали питати про допомогу українцям: «Я був відверто спантеличений тим, що вони, схоже, думали, що я можу надати суттєву допомогу Україні. Коли я зрозумів, що це лише брудний трюк, я відмовився від подальшої розмови».