Новини

Джейсон Момоа зробив тату на голові

Американський актор Джейсон Момоа, який найбільше прославився своєю роллю в супергеройському фільмі «Аквамен», похвалився новим татуюванням, яке він зробив на голові. Як відомо, попередньо актор поголив частину волосся заради захисту планети, сповіщає Фокус.

На відео, опублікованому в Instagram, актор прямує до літака. На ньому – біла майка, сірі штани, а на голові – котелок. У руках він тримає дюралеву банку з водою виробництва своєї компанії: «Гавайські авіалінії – пишаємося тим, що вони гавайці, пишаємося тим, що літають на Гавайських авіалініях, і найприємніше те, що вони, нарешті, знову вирушають у Нову Зеландію; минуло близько двох років із того часу, як вони змогли полетіти через COVID. Гавайські авіалінії, я люблю вас за це, і я маю для вас дещо особливе», – каже уродженець Гонолулу (Гаваї), після чого він зняв капелюх, щоб продемонструвати племінний візерунок, який витатуював на лівій стороні голови.

Представник актора розповів журналістам, що татуювання на голові та шиї Джейсона – «величезна робота, вона пов’язана з його гавайським корінням і культурою».

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Jason Momoa (@prideofgypsies)