Новини

Зак Ефрон вперше вийшов на публіку з «новим» обличчям

Американський актор Зак Ефрон з’явився на червоній доріжці кінофестивалю у Торонто. Це перший за три роки вихід актора на публіку, після того, як шанувальники запідозрили його у пластиці.

Так, Ефрон з’явився на прем’єрі фільму The Greatest Beer Run Ever («Найбільший пивний забіг»), в якому зіграв головну роль, в елегантному сірому костюмі, чорній сорочці-поло, в чорних туфлях та з усмішкою на обличчі. Шанувальники у мережі відзначили щасливий, хоч і змінений вираз обличчя.

Раніше Ефрон прокоментував чутки про пластику на обличчі. Виявляється, через травму зірці довелося зробити стоматологічну операцію. Актор бігав по хаті в шкарпетках, випадково підковзнувся і впав: він ударився обличчям об гранітний кут фонтану і знепритомнів, а коли отямився, зрозумів, що підборіддя «звисає» з обличчя. Відновити зламану щелепу Ефрону вдалося за допомогою фізіотерапії. Поки актор був в Австралії, лікування довелося призупинити. Деякі жувальні м’язи на його обличчі мали компенсувати пошкоджені частини.

«Жувальні м’язи просто виросли. Вони просто стали дуже, дуже великими», – пояснив Зак зміни щелепи в інтерв’ю Men’s Health.

Актор здивований чуткам про пластичну операцію – каже, що дізнався про них від матері: «Якби я так ретельно прислухався до того, що інші люди думають про мене, то я напевно не зміг би виконувати свою роботу».