Музика

«При надії»: Marietta презентувала пісню на честь своєї вагітності

Українська співачка Marietta вирішила здивувати шанувальників одразу двома новинами. Стало відомо, що разом з чоловіком Олександром артистка чекає на поповнення. Це вже друга спроба пари завести маля – наприкінці 2021 року Marietta шокувала зізнанням у тому, що втратила дитинy. 

«Після того, як я втратила дитину, ми з чоловіком дуже переживали. Це були непрості для нас часи. Але коли почалася війна в Україні, мій чоловік пішов в тероборону, а я стала волонтерити. Усі думки були тільки про нашу Україну, про те, чим я можу бути корисною. Жодної секунди ми не сумнівалися, що залишаємося у Києві. Я зосередилася на допомозі військовим, літнім людям. А потім – діткам, які постраждали. Адресно допомагала сім’ям переселенцям з дітьми в Україні. І в саме цей період сталося те, чого ми не очікували – я вдруге завагітніла! Дуже вірю в карму. Ми з чоловіком щасливі, що скоро станемо батьками, хоч і в непростий період для нашої країни!», – ділиться Marietta. 

Зараз співачка сповнена вірою в яскраве майбутнє. А  події в її житті та в Україні надихнули на створення нової пісні «Україна – моя земля»: «Трек створений на підтримку  України. Я співаю про велику любов українців до своєї Батьківщини, особливо у тих, хто став вимушеними переселенцями за кордоном, і сумує за рідним домом. Про віру в майбутнє і продовження життя в умовах війни. І звичайно, пісня про нашу віру у найскорішу Перемогу України». 

В  кліпі «Україна – моя земля» можно побачити декілька різних контрастних історій. В першій співачка радіє від того, що вона вагітна, а також ділиться реальними щасливими спогадами звичайних людей в довоєнні часи нашої країни. А друга – це реальність, в якій зараз  живе український народ. Режисером відео стала Анна Дем’яненко.