Кіно

Лілі Коллінз зіграє крипто-шахрайку у новому серіалі Hulu

Акторка Лілі Коллінз отримала роль у новому багатосерійному проекті. Вона зіграє головну роль у міні-серіалі сервісу Hulu «Razzlekhan: Сумнозвісний Крокодил з Волл-стріт». В основу майбутнього шоу ляже стаття «Багато життів найсумніше відомої пари в історії криптовалют», опублікована в лютому цього року в New York Magazine. Про це пише ПроШоКіно.

У матеріалі розповідається історія Хізер Морга та Іллі Ліхтенштейна – західних інфлюенсерів, звинувачених у змові щодо відмивання колосальної суми грошей. Шість років тому невідомі обікрали сервіс криптовалют Bitfinex, повідомляє Deadline.

Razzlekhan і Крокодил з Волл-стріт є творчим ельтер его Морган. Вона встигла випустити два музичні альбоми. Майбутній міні-серіал позиціонується як історія кохання з елементами кримінального трилера та чорної комедії.

Поставить серіал режисер Чарлі Макдауелл, у якого Коллінз раніше знялася у фільмі Netflix «Раптова удача». Виконавчими продюсерами виступають Алекс Орловськи, Скуп Вассерштейн, а також Макдауелл та Коллінз. Виробництво займається підрозділом Searchlight Television.