Музика

Latexfauna присвятили пісню рідному краю та анонсували новий альбом

Український чілвейв-гурт Latexfauna представив пісню Cherkaschyna та кліп на неї. У новій композиції музиканти не відійшли від теми ностальгії за юністю та розповідають про підліткові мрії підкорити «найкращих однокласниць» або змусити їх кусати лікті через втрачений шанс. У відео музиканти порадували прихильників хореографією, відповідною до настрою трека. Про це пише НВ.

«Кінець літа. Тобі цілих 16 років. Йдете з улюбленим другом на діскатєку. Ви харашо покупалися в річкі, сходили на турнічки, шоб сісі набухли під стрейчовой футболкой. Потом прийняли літній душ. Обільно намазалися Олд Спайсом і напшикалися дезіком Бонд. Але запах свіжоскошеної розпашілої трави у надвечір’ї перебиває парфуми. Вам з кентом сцикотно поринати в гущу райцентрівського діскача, але думка про те, шо в променях свєтомузики твоя любіма однокласниця побачить тебе інакше, надихає на подвиги. Це її останній шанс, бо завтра – на Київ. І якшо вона не клюне цього разу, кусатиме лікті за 10 років, коли ти сягнеш зір», – поділилися музиканти у Instagram.

«Нас іноді називають вкраїнськими Ред Хот Чилі Пеперз. Що ж… У такому разі Черкащина – це українська Каліфорнія. Розмаїта, засмагла, з красивими людьми, Канівським океаном і скелястими каньойонами Гірського Тікича, високим-превисоким небом, в якому ще засвітла але у вечірній млості видно Венеру й Сатурн», – йдеться у описі до кліпу.

Також в описі до ролика музиканти оголосили конкурс, де призом стане вінілова пластинка з їх новим альбомом Senbernar: «А теперка конкурс: хто в коментарях опише власний рідний край найкрасивіше й найхудожніше – отримає від нас новий альбом Senbernar на вінілі з підписами і почестями. Погнали».