Краса

Бред Пітт запустив власний косметичний бренд

Бред Пітт в ексклюзивному інтерв’ю для Vogue оголосив про запуск власної гендерно-нейтральної лінії догляду за шкірою Le Domaine. Про це пише Vogue UA.

Лауреат премії «Оскар» представляє Le Domaine – лінійку засобів для догляду за шкірою, створену за науковими принципами. Актор розробив косметичну лінійку в партнерстві з родиною відомих винарів Перрен. Продукти Le Domaine виготовляють з винограду, вирощеного на винограднику Château Beaucastel у Франції, яким володіє Бред Пітт і з якого він також робить Rosé Miraval.

Концепція розроблення Le Domaine ґрунтується на використанні антиоксидантів з винограду, що вже давно практикують відоміші бренди. Але Le Domaine підійшов до науки по-своєму й залучив одного з провідних світових спеціалістів у сфері винарства та здоров’я людини, професора енології Університету Бордо П’єра-Луї Тессера, визначити, який з 13 сортів винограду, що їх родина Перрен вирощує на власних плантаціях у Провансі, має найактуальніші антиоксидантні властивості.

Це дослідження почалося понад 15 років тому, і воно, можливо, прислужилося до нового великого відкриття в догляді за шкірою: GSM10, ексклюзивної молекули в сироватці, кремі, кремі-флюїді та очищувальній емульсії від Le Domaine, яка поєднує в собі потужні властивості кісточок винограду Гренаш, а також кісточок і шкірки виноградів Сіра (Шираз) і Мурведр. Молекула слугує потужною протиотрутою від окисного стресу, який може руйнувати колаген і сприяти появі безлічі фізичних ознак старіння. Професор Ніколя Леві, провідний дослідник прогерії – надзвичайно рідкісного генетичного захворювання, що пришвидшує старіння маленьких дітей – також узяв участь у дослідженні. Визначивши, як прогерія впливає на природний процес старіння, він розробив ProGr3 – ще один запатентований активний інгредієнт Le Domaine – який отримують із ресвератролу виноградної лози. Він спрямований на те, щоб зберегти клітини шкіри здоровішими якомога довше.

Окрім того, продукти Le Domaine виготовляють за екологічними принципами, оскільки для них використовують багаторазові пляшки з кришками, зробленими з винних бочок.