Кіно

Г’ю Джекман повернеться до ролі Росомахи у «Дедпулі 3»

Актор Г’ю Джекман виходить із відставки і повернеться ролі Росомахи у майбутньому фільмі «Дедпул 3». Про це повідомив актор Райан Рейнольдс у новому відеоролику у Twitter. Рейнольдс також оголосив, що прем’єра фільму відбудеться 6 вересня 2024 року. Про це пише ПроШоКіно.

Зазначимо, що Джекман вперше зіграв Росомаху у фільмі «Люди Ікс» у 2000 році, і ця роль перетворила його на світову зірку. Після 17 років і дев’яти фільмів (вважаючи кілька камео) Джекман офіційно пішов з ролі у фільмі «Логан» 2017 року, в якому було вбито мутанта з адамантієвими кігтями. Рейнольдс вперше зіграв Дедпула у злощасному фільмі 2009 року «Люди Ікс: Початок: Росомаха», в якому був непродуманий фінал, в якому антигерой Рейнольдса був зображений із зашитим ротом.

Шон Леві зніме «Дедпул 3». Ретт Різ і Пол Вернік, які написали перші дві частини, пишуть сценарій. Венді Моліньє та Ліззі Моліньє-Ложелен працювали над попередніми начерками. Це перший фільм про Дедпула, знятий Marvel Studios після того, як 20th Century Fox випустила два фільми у 2016 та 2018 роках.