Новини

Брітні Спірс зіграла таємне весілля Лос-Анджелесі: вечірку ледь не зірвав її колишній

У вересні 2021 року, після скасування опікунства батька, Брітні Спірс заручилася з манекенником Семом Асгарі, молодшим на 13 років. А вже 9 червня 2022 року пара нарешті зіграла камерне весілля. Захід був закритий для преси, однак у мережі спливли подробиці вечірки.

Весілля відбулося в будинку поп-зірки в Лос-Анджелесі. Під вінець Брітні Спірс йшла в сукні модного дому Versace й під хіт Елвіса Преслі Can’t Help Falling in Love.

«Брітні почала планувати і мріяти про своє весілля незабаром після того, як заручилася, в листопаді. Для неї дуже важливо, що вона нарешті змогла вийти заміж. Вона хотіла, щоб все було ідеально», – поділилися інсайдери.

На церемонію було запрошено 60 гостей, серед яких Мадонна, Періс Гілтон з мамою Кеті, Дрю Беррімор та інші. На диво, синів Брітні – Шона та Джейдена – на весіллі не було.

Однак весілля Брітні Спірс та Сема Асгарі не обійшлося без непроханих гостей. Перший чоловік артистки Джейсон Олександр, з яким вона була одружена всього кілька годин, пробрався до її будинку через запасний вхід і знімав підготовку до весілля на пряму трансляцію в інстаграмі, інформує TMZ. Він показав рожевий шатер, арку з трояндами та гостей, а згодом заявив охоронцям: «Мене звати Джейсон Олександр. Брітні мене сюди запросила. Вона моя перша дружина, моя єдина дружина. Я її перший чоловік. Я тут, щоб зірвати весілля». Звичайно ж, після цього його скрутили, вивели з приватної території й нібито доставили у відділок.