Краса

Soul of Ukraine: одеська парфумерка створила аромат на підтримку дітей, що постраждали від війни в Україні

Ольга Юрченко, українська парфумерка й засновниця одеського парфумерного бренду Soul of Mine, анонсувала реліз унікального аромату, який присвячений Україні та, головне, допоможе українським дітям, що постраждали від російської агресії в Україні.

Завдяки підтримці компанії  SYMRISE та спільній роботі з відомими світовими парфумерами (майже 14 найвідоміших митців парфумерії працювали над створенням парфумів «Душа України», зокрема Мауріс Русель, Анік Менардо, П`єр Гуерос, Алієнор Массенет, Давід Апель, Філіп Папарелла та інші) Ользі вдалося створити аромат, аналогів якому в світі не існує. Насамперед через те, що в його основі дуже дорога і витончена база: рідкісні види ірису, імбиру, мускусу і ванілі, цитрусові акорди, що наповнюють композицію яскравим характером, а також троянда і сандал, які створюють неповторний шлейф.

Прикрашений флакон малюнком мисткині із Одеси Лесі Верби, яка віднедавна живе в Нью-Йорку. До речі, незабаром є висока вірогідність, що ця  робота перетвориться на масштабний мурал на одній із будівель США.

Наразі аарфуми можна буде придбати офлайн у бутиках друзів бренду в різних куточках світу (через логістичні складнощі сповіщатиме про їхню наявність у наших соцмережах, щойно вони з’являтимуться на поличках), а також онлайн в інстаграмі Soul of Mine. Вартість флакона 100 мл – $200. Усі виручені від продажу кошти будуть направлені до благодійного фонду «Дитина єдиної України» та витрачені на забезпечення потреб дітей, які ст