LifestyleАстродайджест

Період ретроградної фази планет: як краще його проживати?

В наш час про ретроградність Меркурія не знає хіба що лінивий, але ж не єдиним Меркурієм ми живемо. В нашій сонячній системі існують і інші планети та астероїди, що час від часу рухаються ніби у зворотному напрямку, що й зветься ретроградною фазою планети. Саме про ці періоди і поговоримо. Але перед цим зазначу, що таки не всі небесні тіла мають ретрофазу.  Світила: Сонце і Місяць не бувають ретрограднимию.

Коли на небі ретроградний Меркурій – завершуємо старі, розпочаті у минулому справи. Не починаємо нічого нового. Не зв’язуємося з величезними покупками нерухомості та не підписуємо довгострокових контрактів. Не даємо довгострокових обіцянок і не намагаємося запустити жодних інтернет-магазинів. Не купуйте дорогих речей та подарунків. Період хороший для вирішення старих негараздів. Не вступаємо в конфлікти, та не плануємо важливих подорожей.

Ретроградна Венера – готуємося до активізації колишніх коханих є можливість відновити старі стосунки. Навіть ті, що вичерпали себе. Не найкращий час для шлюбу, хіба що, одружуєтесь вдруге на тій самій людині. Не змінюємо, не оновлюємо імідж, не оновлюємо гардероб та дизайн оселі. Не перевантажуємо організм жирною та солодкою їжею. Краще триматися в цей період дієти. Не слід робити пластчні операції та відкривати салон краси. 

Ретроградний Марс – не намагайтеся поставити нових світових рекордів у спорті. Не беріться за кілька справ одразу. Ретро Марс, чудова нагода повернутися в спорт зал і відновити свою втрачену форму тіла. Позиція небезпечна для професійних гонщиків. В цей період ризики та екстрім – ненайкраща ідея. Потрібно обережніше ніж зазвичай, поводитись з вогнепальною зброєю та колюче-ріжучими предметами. Не варто проявляти агресію та конфліктувати з оточуючими. Досить травмонебезпечний період.

Ретроградний Юпітер – небезпека для політиків,викладачів вишів повалення з посади, провали у презентаціях та наукових працях світового масштабу. Не укладайте договори міжнародного масштабу. Можливі проблеми зі вступом до закордонного вишу, проблеми та затримки в отриманні громадянства, у відносинах із іноземцями чи носіями інших культур, релігій. Слід уважно планувати далекі подорожі.

Ретроградний Сатурн – легко отримати штрафи, прострочення, небезпека отримати статус персони нон-грата. Переслідування за аліментами та переслідування за законом. Масштабні проекти та закони зазнають фіаско. Не слід видавати нових законів, краще коригувати поправки. Погано для винесення вердиктів у суді. Програються економічні та політичні злочини у суді. Не слід діліити майно! Час виконувати обіцянки і віддавать борги, бути максимально терпиливим та наполегливим в справах.

Ретроградний Уран – не купуйте нову техніку, електроніку. Не переоформлюйте довіреність. Маємо можливість відновити втрачені зв’язки із друзями, є шанс відновити справедливість у групі осіб, де вас звинувачували у чомусь. Не ризикуйте життям. Обережно і уважно поводьтесь в питаннях, що стосуються авіації. Протипоказані екстремальні види спорту за участю техніки. Небезпека ураження електрострумом у високовольтних електриків та інженерів механіків. Не беріть участь у мітингах.

Ретроградний Нептун – час відмовитися від поганих звичок чи небезпека повернутися до них. Небезпека від психічнохворих людей, наркозалежних та рецидивістів. Відмовтеся від водних круїзів океанами.Обережно поводьтеся з водою та на воді. Добре повернутися і закінчити вуз морякам. Корисно займатися риболовлею. Не починайте лікування нейролептиками та транквілізаторами. Організм стає чутливим до дозування препаратів. Харчуйте без перевантажень печінки та підшлункової залози.

Ретроградний Плутон – обмежте масштабні проекти та опір владі. Обмежте активність проти величезної корумпованої системи чи риміналу. Ви програєте. Не вплутуйте в сумнівні угоди і не вкладайте гроші інвестиції в будь-які проекти. Грошами не світіть. Відмовтеся від експериментів у сексі. Відвідуючи концерти, мітинги чи інші великі скупчення людей будьте обережними, існують ризики постраждати від натовпу.