Мода та тренди

Джейн Фонда стала обличчям нової спортивної лінії H&M Move

Гігант одягу H&M Group вибрав нового посла для своєї колекції спортивного одягу H&M Move. Ним стала легендарна актриса Джейн Фонда, яка свого часу запустила у продаж відеокасети зі своїми уроками аеробіки. Компанію Джейн склав хореограф Жакель Найт (той самий, що вигадав знамените танцювальне па з кліпу Бейонсе Single Ladies. Про це пише Vogue.

Бренд пропонує комфорт та підтримку у своєму асортименті, заохочуючи цілісний підхід до руху та здорового способу життя в спортивному одязі, що включає легінси, легкі куртки та бюстгальтери, спеціально розроблені для тренувань та бігу.

«Мені подобається їхня філософія одягу для руху, а не спортивного одягу, бо йдеться не про спорт чи спортивну форму. Йдеться про те, щоб рухатися так, щоб ваше тіло було здоровим і сильним», – розповідає Фонда.

Джейн в інтерв’ю нагадала, що чотири роки тому перестала купувати новий одяг. Вона зазначила, що зараз люди надто багато витрачають і надто багато викидають. Але з H&M вона погодилася працювати, тому що цей бренд намагається переробляти і стати по-справжньому екологічним брендом: «Вони прагнуть того, щоб до 2030 року сто відсотків їх матеріалів були або перероблені, або отримані з екологічно чистих джерел, а до 2040 року звести їх до нуля. Тож я думаю, що це непогано».