LifestyleКраса

Канадський бренд Meleg Perfumes випустив парфум «Слава Україні»

Канадський бренд Meleg Perfumes випустив парфум «Слава Україні», щоб показати свою підтримку українському народу у боротьбі з російською агресією.

Новий аромат презентовано такими словами: «Ми створили «Слава Україні», тому що хочемо підтримати збройну боротьбу України. Українці – єдині, хто зупиняє росію від вторгнення до іншої Європи, і перемога – єдиний вихід». 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Matt Meleg (@melegperfumes)

Творцем бренду і аромату є канадський парфумер Метт Мелег. Він створює унікальні нішеві парфуми. «Слава Україні»  – це композиція з нотами цвіту липи, лайма, дині та солодкого меду, що, за словами автора, асоціюється із пахощами українського літа. На флаконі, зображений золотий тризуб, картина із соняшниками та дівчиною із хлібом. На звороті – синьо-жовтий прапор. Такий дизайн був вибраний неспроста: автори хотіли наголосити на важливості України у забезпеченні всього світу зерном та пшеницею, що стало неможливим через війну з росією і може призвести до голоду у багатьох регіонах нашої планети.

Вартість флакона з патріотичним ароматом – 200 доларів (близько 6000 гривень). Виробник зазначив, що з кожної проданої пляшечки парфуму 50 канадських доларів буде направлено до Національного банку України. Відповідний товар з’явився на сайті бренду.