Новини

Наталія Могилевська анонсувала проект, що допоможе рятувати життя українських військових

Українські винахідники довірили відомій співачці Наталії Могилевської представляти унікальний супер-захист від тепловізорів під назвою «Сupol». Данна розробка представляє собою захисний костюм-плащ, який блокує випромінювання тепла та робить бійців непомітними для ворога. 

«Такого ще немає в Україні! Завдяки куполу снайпер може не змінювати місце дислокації по 3-4 дні. Вже декілька партій плащів були відправлені на фронт за нашої підтримки з фондом Олени Масоріной, яка працює над їхньою розробкою та постачанням у зону бойових дій. До нас вже приєднались «95 квартал», Коля Серга, але наших коштів не вистачає, а запитів дуже багато. Тому ми шукаємо спонсорів та меценатів та всіх бажаючих, які хочуть доєднатися до нашої справи», – звернулася Наталія Могилевська в своєму Instagram. 

Відомий співак, телеведучий Коля Серга, який обороняє своє рідне місце Одесу,  вже протестував на собі унікальний супер-плащ та відмітив якості захисного костюма: «Я вдячний Наталі, яка подарувала мені цей плащ. Від дуже необхідний! Його не бачуть в тепловізорі. Так, він великий, важкий, як справжній функціональний прилад, який дозволяє бути не поміченим з висоти беспілотника».

Долучитися до збору коштів на захисний плащ та підтримати разом з Наталією Могилевською врятувати життя наших хлопців на фронті, може кожен. Деталі та реквізити у відеоролику: